© Powered by SiteSpirit

 
top.jpg

Lift.png

Assist.png

 

Zoek een product of
dienst op onze site.


            

Camerasystemen

VDI-240V03-1.jpg

'Een foto zegt meer dan duizend woorden'. Het ligt in de natuur van de mens om te willen zien wat er gebeurd. Een camera is de grootste angst voor inbrekers, dieven of vandalen. Opnameapparatuur legt beelden namelijk onverbiddelijk vast. Het gebruik van camerabewakingssystemen neemt dan ook steeds meer toe. Zo worden camerabewakingssystemen ook meer en meer in de openbare ruimte toegepast.

EDNL heeft de kennis in huis voor een standaard camerasysteem met enkele camera's maar ook meer complexe systemen met bijvoorbeeld IP camera's verbonden via internet of via straalverbindingen gekoppelde locaties zijn systemen waar wij ruime ervaring mee hebben. Onze mensen hebben tevens de benodigde opleiding en ervaring om te werken aan en rond liftinstallaties, wij kunnen daarmee dus ook vandalismegevoelige locaties als liften voorzien van camerabewaking.

Afhankelijk van het toepassingsgebied kunnen wij verschillende merken leveren, de merken die wij regelmatig toepassen zijn Bosch, Panasonic en Dahua.

Wij bieden na de installatie ook uitgebreide mogelijkheden voor onderhoud. Standaard is er de mogelijkheid tot een jaarlijks bezoek waarbij wij de camera's en opnameapparatuur preventief onderhouden en afstellen. Indien gewenst kunnen wij ook voorzien in een uitgebreide, eventueel langjarige, onderhoudsovereenkomst waarbij wij de installatie onderhouden en beheren conform de NEN 2767.


Camerakast.png


Welk camerasysteem het beste bij u past, kunnen onze specialisten door middel van een gesprek met u bepalen. Voor advies, installatie en service zijn wij u graag van dienst, graag verzorgen wij een vrijblijvende aanbieding voor uw locatie.