© Powered by SiteSpirit

 
top.jpg

Lift.png

Assist.png

 

Zoek een product of
dienst op onze site.


            

Toegangscontrole Planet

De Planet controller biedt toegangscontroleoplossingen van 1 deur tot 255 deuren.
Met behulp van de bijbehorende software is het mogelijk om alle toegangsverzoeken te bekijken en gebruikers te verwijderen of toe te voegen, er kunnen tot 255 verschillende tijdzones worden ingesteld. Op de Planet controller kunnen proximitylezers, codepanelen, magneetkaartlezers en ontvangers voor handzenders worden aangesloten.


  • Controllers zijn gemakkelijk te koppelen en uit te breiden
  • Proximity toegangspas leverbaar als sleutelhanger of pas
  • Tevens ontvanger voor unieke handzenders aan te sluiten
  • Proximity en handzenders zijn contactloos, dus geen slijtage
  • Rapporten van de toegangsverzoeken mogelijk per gebruiker of per toegang
  • Gemakkelijk gebruikers toevoegen en verwijderen
  • Robuuste lezers

Toepassingsvoorbeeld

Een mogelijke toepassing van de Planet installatie is een kantoorpand met toegangspoorten en toegangsdeuren. De poorten zijn aan beide zijden voorzien van een proximity kaartlezer. Daarnaast zijn de poorten voorzien van een uitrijlus. Elke poort is voorzien van een Planet controller, de Planet controller is geprogrammeerd zodat de belangrijkste poort 's ochtends enkele uren is geopend, buiten
deze uren moet een geldige proximity pas aan de lezer worden gepresenteerd. Uitrijden kan overdag plaatsvinden door de uitrijlus, 's nachts wordt deze lus uitgeschakeld en zal voor het uitrijden een geldige proximity pas aan de lezer moeten worden gepresenteerd.
De deuren van het kantoorpand zijn tevens aan de buitenzijde voorzien van proximity lezers. Het systeem is zodanig ingericht dat bepaalde gebruikers alleen tijdens kantooruren toegang tot het buitenterrein hebben, ander gebruikers hebben tijdens kantooruren tevens toegang tot het pand. De Planet controllers zijn onderling gekoppeld en aangesloten op een PC, op deze PC is de Wingaep beheerssoftware geļnstalleerd.