© Powered by SiteSpirit

 
top.jpg

Lift.png

Assist.png

 

Zoek een product of
dienst op onze site.


            

EDNL Assist

Nieuwe spreekluisterverbinding Assist

Naast de bestaande AlphaLift spreekluisterverbinding introduceren wij de komende periode de volledig nieuwe Assist spreekluisterverbinding. Wij hebben in de Assist een flink aantal verbeteringen doorgevoerd zoals een zeer goede geluidskwaliteit en de installatiemogelijkheden zijn verbeterd. Tevens biedt de Assist de rittentellerfunctie om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar ritafhankelijk onderhoud.

Assist.png

LiftStatus uitbreidingen

De afgelopen periode zijn er een flink aantal wijzigingen en toevoegingen in LiftStatus uitgevoerd. Er is onder andere de nodige statistische informatie toegevoegd waardoor het eenvoudig mogelijk is om een goed beeld over de toestand van de spreekluistersystemen en liften te krijgen.

Ritten per week.png

Keuringstatus.png

EDNL introduceert Sense

Sense afbeelding.png

EDNL Sense is een module voorzien van een touch-screen en ontworpen om bij een technische (lift)installatie te registreren wanneer er werkzaamheden of bezoeken worden uitgevoerd. De ingevoerde informatie wordt real-time doorgegeven. De opbouw en volgorde van de gepresenteerde schermen en de gevraagde informatie kan flexibel worden ingericht en tevens na installatie op afstand worden aangepast.


Nieuwe bedrijfsauto's

Afgelopen maandag hebben wij een aantal nieuwe Peugeot bedrijfsauto's geleverd gekregen van Visser Automotive uit Nijkerk. EDNL BV heeft opnieuw gekozen voor Visser Automotive vanwege de constante kwaliteit en het hoge serviceniveau.


IMG_4552.jpg

VCA Certificering

VCA 02.png

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij EDNL BV, een logisch gevolg daarvan is het behalen van het VCA certificaat. Na een periode van voorbereiding heeft de auditor van Lloyds Register op het VCA* certificaat toegekend. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen.